HOLISTIC COACH

Stärk ditt självförtroende med positiva affirmationer min nya YouTube-video

Hej alla,

Jag är så glad att jag har gjort en ny YouTube-video efter en lång paus. Det har varit svårt för mig att komma tillbaka till det här efter min mammas bortgång för ett tag sedan. Men jag är så tacksam för den positiva energin som jag har fått från mina vänner och familj, och jag kände att det var dags att ge tillbaka till mina fans och tittare.

Min nya video handlar om positiva affirmationer, och jag hoppas att den kan hjälpa dig på samma sätt som det har hjälpt mig att komma igenom en tuff tid. Positiva affirmationer är ett enkelt verktyg som kan hjälpa dig att öka ditt självförtroende och bygga upp en starkare självbild.

I videon går jag igenom några av mina favoritaffirmationer, och hur jag använder dem för att stärka min tro på mig själv och min förmåga att hantera stress och utmaningar. Jag tror verkligen på kraften i positivt tänkande och att använda ord och tankar för att skapa en mer positiv livsstil.

Jag hoppas verkligen att min nya video kan hjälpa dig på samma sätt som det har hjälpt mig. Ibland behöver vi bara höra några positiva ord för att vända vårt humör och öka vår självkänsla. Och jag tror att positiva affirmationer är en sådan enkel men kraftfull metod för att göra det.

Tack för att du tittade på min nya video, och jag ser fram emot att skapa mer innehåll för dig framöver. Kom ihåg att alltid tro på dig själv och lita på kraften i positivt tänkande. Vi kan alla klara av vad som helst när vi tror på oss själva!

Gör klick på bilden då kommer du med till min nya video på Youtube @misslopez

@misslopez Youtube