ENTREPRENEUR

Miss Isabel Maria Lopez author på Amazon

Hej alla mina fantastiska följare!. Min dröm har alltid varit att bli författare och är så glad att jag jobbar nu med det, även med barnböcker på spanska och engelska.

Jag vill bara påminna er om att mina böcker finns tillgängliga på KDP Amazon och det är det perfekta stället att köpa dem om ni inte redan har gjort det! Ni kan enkelt ladda ner mina böcker på er Kindle eller i Kindle-appen på era smartphones eller surfplattor. Inte bara stödjer ni mig som författare när ni köper mina böcker, utan ni får också njuta av spännande äventyr, roliga karaktärer och oväntade tvister. Så varför inte ge er själva en trevlig läsupplevelse och stödja mig samtidigt genom att köpa mina böcker på KDP Amazon idag? Tack för ert stöd!

miss lopez backer på Amazon

Jag är så glad jag har redan såld en del i US, Mexico och Spanien. Vad rolig!.

Det finns även några på svenska och barnböcker på engelska och spanska.

 

Tack för att ni läser mina böcker!