LIFESTYLE

Europas gömda pärlor A Coruña på SvD Svenska Dagbladet Perfekt guide

Hej från A Coruña. Idag publicerades en artikel om A Coruña på SvD om Europas gömda pärlor. Vad rolig!

Europas gömda pärlor A Coruña på SvD Svenska Dagbladet Perfekt guide
Europas gömda pärlor A Coruña på SvD Svenska Dagbladet Perfekt guide
Europas gömda pärlor A Coruña på SvD Svenska Dagbladet Perfekt guide
Europas gömda pärlor A Coruña på SvD Svenska Dagbladet Perfekt guide

Text Viktor Johansson Foto Alamy

Jag är så glad idag! En artikel skriven av Viktor Johansson och fotograferad av Alamy om Europas gömda pärlor, A Coruña, publicerades på SvD Svenska Dagbladet och det är en perfekt guide för alla som vill upptäcka denna dolda skatt.

Jag har alltid varit intresserad av att utforska mindre kända platser och A Coruña har varit på min önskelista länge. Men jag visste inte var jag skulle börja. Därför var det så spännande att läsa den här artikeln som ger en komplett guide till staden och dess omgivningar.

Viktor Johansson beskriver på ett lockande sätt stadens historia och kultur, och ger tips om vilka platser man inte bör missa. Från de pittoreska gränderna i Gamla stan till den storslagna Herkulestornet vid kusten, finns det mycket att se och göra i A Coruña. Och jag är tacksam för att artikeln tar upp också mindre kända platser som den botaniska trädgården och stadens moderna konstmuseum.

Fotona från Alamy är också fantastiska och fångar verkligen stadens charm och skönhet. Jag kan inte vänta med att själv upptäcka de vackra landskapen och det rika kulturarvet i A Coruña.

Så om du, precis som jag, är intresserad av att utforska Europas gömda pärlor, så är den här artikeln en perfekt guide. Jag kan verkligen rekommendera den till alla som vill upptäcka denna dolda skatt. Tack Viktor Johansson och Alamy för att ni delade med er av er erfarenhet och kunskap om A Coruña, staden där jag är född.