HOLISTIC COACH

Ny Youtube video men tantra coach Gabriella

Sexualiteten är en kraftfull kraft som finns inom oss alla så jag gjorde en ny Youtube video med tantra coach Gabriella Toledo. Vi pratade hur viktigt är SEQ, en ny term som betyder emotionell intelligens på den sexuella plan också.

Den energin kan vara en källa till njutning, anslutning och kreativitet, men det kan också vara en källa till ångest, frustration och smärta om det inte hanteras på rätt sätt. Många människor har en komplicerad relation med sin sexuella energi och det är möjligt att man inte ens är medveten om dess existens.

Det är viktigt att förstå att sexuell energi inte bara handlar om fysiskt uttryck, utan är också en psykisk och emotionell energi som kan påverka hela vårt liv. När vi hämmar eller undertrycker vår sexuella energi kan det leda till blockeringar och obalans i våra liv.

Att låta vår sexuella energi flöda fritt kan ge oss många fördelar. Genom att förstå och utforska vår sexuella energi kan vi lära oss mer om oss själva, våra behov och våra gränser. Vi kan använda vår sexuella energi för att skapa intimitet, förbättra våra relationer och öka vår självkänsla.

Att arbeta med vår sexuella energi kan också ha positiva effekter på vår hälsa. Forskning visar att regelbunden sexuell aktivitet kan minska stress, förbättra sömnkvaliteten och öka vår mentala hälsa.Att ta kontroll över vår sexuella energi och låta den flöda fritt kan leda till en ökad känsla av livskraft och passion. Genom att arbeta med vår sexuella energi kan vi transformera våra liv på positiva sätt och uppnå en högre nivå av personlig utveckling och välbefinnande.

Tack för att ni läste och jag önskar er alla ett liv fyllt av hälsosam och befriande sexuell energi!