LIFESTYLE

En oförglömlig upplevelse: Att möta Kronprinsessan Victoria på namnsdagen på slottet

Grattis!

princess Victoria of Sweden

Här Kronprinsessan Victoria på namnsdag på slottet.

Att träffa kändisar kan vara en spännande upplevelse, och när det gäller att möta en kunglig person som Kronprinsessan Victoria av Sverige kan det vara extra speciellt. Min vän Amina hade nyligen en sådan upplevelse när hon träffade Kronprinsessan Victoria på namnsdagen och fick prata med henne.

Amina berättade för mig att det var en av de mest minnesvärda dagarna i hennes liv. Att få träffa Kronprinsessan Victoria påriktigt var en ära för henne och hon kunde knappt tro att det var sant. Amina har alltid varit fascinerad av kungligheter och har följt Kronprinsessans Victoria resa sedan hon var en ung prinsessa.

När Amina fick veta att hon skulle få träffa Kronprinsessan Victoria på namnsdagen, var hon mycket nervös men också uppspelt. Hon visste att det skulle vara en kort möte, men hon ville ändå göra intryck på Kronprinsessan. Amina berättade att Kronprinsessan var otroligt vänlig och varm, och att hon fick henne att känna sig bekväm direkt.

Under deras korta samtal pratade de en stund som ni kan lyssna på min Youtube videon. Amina kände att Kronprinsessan verkligen var genuint intresserad av att lära känna henne, vilket gjorde henne mycket glad.

Efter mötet var Amina hög av lycka och kunde inte sluta prata om hur fantastiskt det var att träffa Kronprinsessan Victoria på riktigt. Hon berättade att Kronprinsessan var precis som hon hade trott, vänlig och ödmjuk, och att hon var tacksam för möjligheten att få träffa henne.

Att träffa kändisar kan vara en spännande upplevelse, men att träffa en kunglig person som Kronprinsessan Victoria av Sverige är något helt annat. För Amina var det en minnesvärd dag som hon aldrig kommer att glömma.

Här kommer hennes ord på min Youtube video på @misslopez

Kommer du att klicka på länken?