ENTREPRENEUR

Internationella kvinnodagen från Coruna Spanien Banco Santander Work Cafe

Hej allesammans från A Coruna i Galicia i nordvästra Spanien!

Idag är en speciell dag för mig, det är den 8 mars, Internationella kvinnodagen. En dag som betyder mycket för mig och för kvinnor runt om i världen.

Jag tror att det är viktigt att tala om kvinnors rättigheter och problemen som kvinnor står inför. Vi måste fortsätta att kämpa för jämställdhet och för att avskaffa diskriminering. Jag är tacksam för alla de kvinnor som har kämpat före mig för att ge mig de rättigheter jag har idag. Men jag vet också att det finns många kvinnor runt om i världen som fortfarande kämpar för sina rättigheter. Kvinnor som kämpar för att få gå i skolan, för att få jobba och för att få bestämma över sina egna liv.

Jag gick på en co working från Banco Santander för ett nätverk event i A Coruna och fick en blomma.

Därför är det viktigt att vi fortsätter att kämpa för jämställdhet, att vi fortsätter att tala om problemen och att vi arbetar tillsammans för att göra världen till en bättre plats för alla kvinnor. Vi måste stå upp för våra rättigheter och för varandra.

Här manifestationen i A Coruna idag, den 8 mars.

Så idag, på Internationella kvinnodagen, vill jag hylla alla kvinnor runt om i världen och säga att vi är starka tillsammans. Låt oss kämpa för våra rättigheter och för en värld där alla kvinnor kan leva ett liv fritt från diskriminering och våld.