LIFESTYLE

Mamma I mitt hjärta

Jag är så ledsen över min mammas bortgång i Spanien. Att förlora en förälder är en av de svåraste sakerna som jag någonsin har gått igenom och det känns som att en del av mig har försvunnit. Min mor älskade att läsa min blogg och ag är säkert att hon skulle vara glad att läsa det här inlägget.

Min mor gick bort i Spanien och jag skriver till er alla hemma i Spanien från A Coruna, Oleiros, inte alls lång från Santa Cruz i bilden. Jag vet att sorgen är en individuell process och att alla upplever det på olika sätt. För mig har det varit en överväldigande känsla av förlust och jag har känt mig ledsen nästan varje dag sedan min mamma gick bort. Jag vet att det är viktigt att ge mig själv tid och utrymme för att bearbeta min sorg, men det är inte lätt ändå.

Jag kommer att ta mig tid att sörja min mamma och bearbeta min förlust. Det finns ingen tidsram för sorg och jag vet att det är helt normalt att känna mig ledsen och förlorad under en tid. Men jag hoppas att med tiden kommer jag att hitta sätt att hantera min sorg och hitta ett nytt normalt liv utan min mamma.

Tack för att ni lyssnade på mig och förstod mina känslor. Min mamma kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid att minnas henne.