Okategoriserade

Allt går att ordna via datorer nuförtiden

Tänk er för ca 20 år sedan kunde man bara använda datorn hemma för att jobba med.

Vissa använder datorerna på jobbet och ingen brukade ta med sig arbetet hem. Efter pandemin så är det mer och mer folk som jobbar hemma och då blir allt också billigare för dem. De behöver ej resa för att resa kostar otroligt mycket pengar. Det handlar då både om bensin och biljett för att åka tåg med SJ eller liknande. Du sparar också mycket tid för att ta sig till jobbet kan ta mellan 20 minuter och 1 timme beroende på var du jobbar.

När du dessutom jobbar hemma så har du redan en dator hemma. Du kanske har möten via zoom som är hur enkelt som helst. Det är också lättare att få med massor av människor när man jobbar med zoom. För tex när det gäller MLM dvs multi level marketing så brukar folk numera få in kunder via Facebook och andra sociala medier. Man behöver då inte ens träffa folk utan bokar in ett enkelt zoom möte och går igenom affärspresentationen enkelt och smidigt.

Som barn så var det ju inte på det sättet som beskrivs ovan. Då hade inte ens alla människor datorer för det var något dyrt. Numera har alla internet och sociala medier på sin egen mobil. Vi behöver inte ens ha sällskap hela tiden som förr i tiden. Vi har precis allt vi behöver i vår mobil. Du kan tex boka in möten, läkarbesök eller varför inte kolla på Apotekets hemsida och dina recept är färdiga. Ja allt du önskar kan du nu verkligen göra via din egen mobil utan att behöva förflytta dig till ett annat rum eller till en annan plats. Det bästa är att det är inte ens avancerat att ha dessa möten när som helst och med hur många som helst. Du behöver inte en tänka på att bjuda på kaffe eller te utan folk får fika hemma och leta upp en bulle och dryck på egen hand. Man kan även köpa allt för sin bebis om man vill köpa roligare saker än Apotekets utbud.

Jobbar du inom data och behöver lite komponenter så kan du alltid kolla in modbus från Catab så finns det säkert något som skulle passa dig och det jobb du jobbar med. Gå helt enkelt in via din mobil så ser du vad som finns på deras hemsida. Lika enkelt som allt annat du gör via din mobil.