Skip to content
LIFESTYLE

I Sastreria de torerosFermin Lopez med min farbror i Madrid

Hej från Spanien!

Nu var det dags att komma tillbaka hem i Spanien och träffa resten av familjen. Mina två döttrar bor i Sverige så jag är delad mellan Spanien och Sverige.

Jag passar på innan jag åker till A Coruna i norra Spanien att träffa min farbror som har en väldigt speciellt världskänd  modehus i Madrid, som har samma namn som min andra farbror Fermin, dvs Fermin Sastreria de toreros i Puerta del Sol i Madrid.

Här med min farbror Antonio Lopez och i mitten en medarbetare.

Miss Lopez I Madrid sastreria Fermin Madrid

Jag var också på Chocolateria San Gines i centrala Madrid med som har de världskända Chocolate con Churros. Hundra procent typisk spansk. Så gott!. Jag kommer fortfarande ihåg alla gånger jag drack chocolate con churros på efterfest, riktig sent på natten. Mycket yngre dock.

Miss Lopez I Madrid sastreria Fermin Madrid chocolateria San Gines Miss Lopez I Madrid sastreria Fermin Madrid Galeria Canalejas

Här med min farbror som bjöd mig till en väldigt exklusiv ny galleri i Madrid son heter Galleria Canalejas för några tapas. Allt så gott!

Miss Lopez I Madrid sastreria Fermin Madrid

 

Här med min farbror Antonio på verkstad. Han hittar alltid en anledning att vara glad och det uppskattar jag. Att vara lycklig är definitivt en attityd!

Här kan ni se några “capote” sydd i riktig gul. Riktig konstverk, så vacker!

Sastreria Fermin MadridSastreria Fermin Madrid Antonio Lopez Sastreria de toreros Fermin Madrid

Hoppas att jag kan träffa min farbror nästa vecka på väg tillbaka till Sverige igen, och kanske med mina kusiner.

Här i Madrid med Cibeles bakom mig där Real Madrid fyrar alltid efter football matcher.

Miss Lopez Madrid Cibeles

 

Jag gick forbi kyrkan mina föräldrar gifte sig i Madrid, San Gines. En mycket känd och gammal kyrka där Lope de Vega eller Quevedo, kända författare från den Golden time av den spanska litteraturen.Iglesia San Gines Madrid

Tack farbro, jag kommer tillbaka till Madrid!

Miss Lopez I Madrid sastreria Fermin Madrid

Sen tycker jag att det är väldigt roligt att överallt i Madrid, tycker jag, ser man Isabel namn, och detta är på grund av Isabel är namnet till viktigaste drottningar i Spanien, Isabel I och Isabel II.

 

Plaza de Isabel Miss Lopez Madrid

Jag passade på att titta på nyheter i Louis Vuitton i Galeria Canalejas i Madrid. Väldigt rolig med shopping!Miss Lopez I Madrid Galeria CanalejasMiss Lopez I Madrid Galeria Canalejas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *