ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Min bästa julklapp till mig och er alla: insamlingsstiftelse Inspiracle

Först, vill jag önska er alla, mina följare i Sverige, Spanien  och många andra länder, God Jul! eller Feliz Navidad på spanska.

Jag är så glad att jag har fått eller skaffat själv bättre sagt, min bästa julklapp. En dröm som nu är verklighet. Jag har startat en ny insamling stiftelse med ändamålet att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa i Sverige.
inspiracle.se

Jag hade Inspiracles presentation på Östermalm tillsammans med support gruppen som kommer att hjälpa hela vägen till success. Vi var en perfekt grupp  och presentationen gick riktigt bra. Vi  bjöd  på  bubbel  och  tilltugg.

 

Namnet kommer från Inspire plus Miracles, därför inspiracle. Jag tycker att namnet säger mycket.

 

Här under presentation. Nästa blir mycket större!. Kontakta mig gärna för mer info.

Ser fram emot att jobba med insamlingen 2023!!!. Vad rolig!