LIFESTYLE

Tredje Advent

Idag ringde jag min mamma som bor i Spanien och berättade att jag har firat tredje advent med min vänninor i Stockholm. Det var så fint. En av mina kompisar bor i en stor lägenhet i Vasastan och hon älskar inredning, så jag tycker att det är så roligt alltid att komma till henne. Jag själv älskar inredning och göra ett vackert hem, speciellt nu när det är Jul. Vad rolig!

miss lopez

Jag älskar jul traditioner i Sverige och jag tycker att det är ännu roligare veckorna innan jul med alla förberedelserna. Ibland längtan till jul är det som är magiskt med den tiden. Här jag på bordet vi hade middag tillsammans. Det blev som en mini jul med presenter för alla!

Miss Lopez tredje advent tredje advent i Stockholm

Här jag med mina kompisar. Det blir en bra mix svenskar och spansktalande från Spanien till hela Amerika och Sydamerika. Någonting jag älskar är att känna mig som expat i Stockholm.Liksom en lyx invandrare 🙂

tredje advent miss lopez

Min kompis har så fin smak. Kolla på julgrannen!. Kan inte bli bättre!

Miss Lopez in Grand Hotel

Men inna teddy advent blev det flera julfester. Här på exklusiv julbord på Grand Hotel Stockholm.

miss lopez nox consulting

Nox consulting på Stureplan.

Michaela de la Cour, Therese Neaime, Miss Lopez, Isabel Lopez

På vernissage med Therese Neaime och stor kändis i Sverige från Army of Lovers Michaela de La Cour.

Inredning shabby chic blanda gammalt med nytt https://botsmark-tra.se/