Okategoriserade

Med Steve Winter på Fotomässan i Stockholm

Här jag med Steve Winter som kom direkt från New York bjuden på Fotomässan i Stockholm i helgen. Jag blev bjuden som blogg press och det kändes väldigt bra!. Jag hittade några bra vlog kameror som kommer att köpa så fort jag har möjlighet. Tack Stockholmsmässan!

Steve winter national geographic fotograf på fotomässan Stockholm

Jag blev bjuden på PRESS på Fotomässan och fick äran att prata med kända National Geografics amerikans fotograf Steve Winter. Vi pratade under några långa minuter och han berättade att hans pappa var svensk från Malmö men att han aldrig fick träffa honom. Att vara i Sverige för första gången i sitt liv var säkert lite speciellt för honom.

Han berättade till mig att han har spenderat halva av sitt liv i Afrika och Asia som fotograf för National Geografic och hans största intresse är stora katter, typ tigers. wow!. Han berättade att han fotograferade dem väldigt nära. Vilket intressant liv!

Steve winter geografic fotograf på fotomässan stockholm

Här skriver han på mässa hans bok.

Steve winter fotograf på Stockholmmässan

Han har lyckats att Afrikanska kungar använder falsk päls istället. Bra för naturen, och ekosystem!

Stor Grattis Steve Winter!. Kommer aldrig att glömma dig och ditt arbete!!!