Okategoriserade

Bostad i solen event med gratis vägledning igen den 7 december på Bällstavägen 58 Bromma Stockholm

Igår på eventet på TEKCE kontor i Bromma. Det var mitt första event samarbete och det blev lyckad. Jag är glad!. Jag ordnade lite mingel mat, kaffe med lite medelhavs inspiration. Gott!

investera i solen med Tekce

INBJUDAN till Bostad i solen event-öppet hus:

Plats: Tecke kontor på  Bällstavägen 58, 168 72 Bromma

Datum:  7/12 kl 17:30 / 19:30

Drömmer du om boende i solen?. Här kommer info om eventet den 7 december, det vill säga nu på onsdag.

GRATIS VÄGLEDNING

med TEKCE mäklarfirma, din bostad i solen specialist. Ett boende i solen – visst vore det lockande? Nu drömmen kan bli verklighet. Många drömmer om ett boende i solen för att komma undan de mörka och kalla månaderna i Sverige – hur är det med dig, har du tänkt i dessa banor?.

Om så, välkommen till oss den 7 / 12 kl 5:30-17:30, på Tekce kontor i Bromma Stockholm, och få chansen att träffa vårt team tillsammans med  Isabel Lopez som representerar Tekce mäklarfirma. 

Vi är bostad i solen specialister  som har mångårig erfarenhet av den marknaden i solen i Spanien, Turkiet och Cypern- som hjälper våra kunder att få reda på mer om hela köpprocessen från drömmen till verklighet. Under eventet presenterar vi nya boenden från Medelhavsområdet i Spanien, Turkiet och Cypern med flest soltimmar.

Vi erbjuder  gratis vägledning på vad man bör tänka på när man köper en bostad i solen, och vilka risker bör man undvika för att drömmen ska bli en njutbar verklighet och inte en mardröm. Vi bjuder på lite spansk inspirerat tilltugg och därför vill vi ha gärna din anmälan i förväg. Sms gärna till 070 999 3109 ditt namn och meddela antalet personer som kommer.

Är ni intresserade att åka på visningsresa så kan vi erbjuda visning och rådgivning på plats. 

Vi erbjuder även virtuella visningar. Kanske du hittar nu ett framtida hem på vintern?

Välkomna!

 

investera i solen med TEKCE

Vi hade en gatupratare utanför kontoret. Vill du investera i solen? Kontakta mig gärna via mejl på info@misslopez.se

Sen på julmiddag med vänner på Grand Hotel Stockholm. Ni måste uppleva.

miss lopez på Grand Hotel Stockholm

Här är jag med min vita klänning. Obs! utan filter alls!

investera i solen med TEKCE

Hoppas att ni som bor i Sverige är intresserad att komma på eventet nu på onsdag. Är ni intresserad men kan  ej delta, är ni välkomna att kontakta mig på mejlet info@misslopez.se

Bienvenidos till solen!