ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

På teater och bok release Jag äger av Jessica Jäger

Veckan blev jag bjuden till en gammal kompis bok release Jag leder av Jessica Jäger. Vad rolig att uppfylla sin dröm med att skriva och publicera sin egen bok!. Jag har en egen bok som ni kan hitta på Amazon @ Miss Isabel Maria Lopez och är väldigt glad att jag har mina egna online kurser som jag kar skapar själv och nu är jag lärare till många inom själv utveckling, webbredaktion, social medier etc…

För mig är det en mycket större utmaning att skriva, även bloggen på svenska och inte på spanska mitt modersmål. Jag hade önskat mig att jag kunde lika skriva lika bra svenska som spanska men bara ni vet att jag försöker att göra mitt bästa och ni har förståelse för det. Tack!. Gracias!

Jessica Jäger Jag leder

Här med Jessica Jäger och jag önska henna allt lycka till i världen!. Grattis!

Jessica Jäger Jag leder

Det blev lite bubbel. Alltid festlig och gott!

Jessica Jäger Jag leder

Här hennes stolt dotter med mammas bok. Så gullig!

Miss Lopez på Kungsträdgården

Här i Kungsträdgården med Elen som kommer från Grekland och jobbar som docent på Universitetet. Bra jobbat!

Jakten på Stadsteater

Det bästa jag vet i Sverige för mig i Sverige är mina vänner. Igår blev jag bjuden i sista sekund på teater i Sergels torg. Pjäsen heter Jakten och det var väldigt intressant att se.

Jag väntar på några juldagar med mycket aktivitet så det kommer att bli rolig med flera bilder av mina evenemang i Stockholm igen.

Vi ses!