Inlägg

Bästa smycke är en bra klocka

Bästa smycke är en klocka 
Jag älskar fina klockor och för mig är den enda “smycken” jag behöver. Bästa smycke är en bra klocka. Resten för mig blir det nästan för mycket. Det finns många modeller som är superfina och en  av mina favoriter är Seiko Alpinist.
Jag älskar den tidlösa stilen som passar i alla tillfällen.  Den stilen ger mig en elegant look oavsett vad jag har på mig. Jag föredrar armband i metall bättre än skinn.

sta smycke är en klocka 

En bra klocka är någonting som är med oss i många år. Därför är det viktigt att hitta en hög kvalitativ klocka som passar för alla tillfällen. Jag tycker att man behöver inte köpa allra dyraste och det finns mycket bra märke som till exempel Cartier eller Seiko som är väldigt bra bland andra.  En klocka är perfekt som tidlös present för våra kära och nära. Att köpa en bra klocka som håller är dessutom en av de bästa investeringar i livet som kan behållas i generationer på grund av deras  värde.
Med det sagt behöver inte varje klocka jag äger vara en arvegods värd investering. Marknaden för mer prisvärda, trend ledda men inte mindre vackra klockor har blomstrat de senaste åren och säkerställt att vi alla kan få tillgång till lyxartiklar oavse
tt din budget eller smak.

Bra investering för livet

Jag fick min första riktig bra klocka från min mor länge sedan och den varade många år. Det var inte så länge sedan min mamma, igen, köpte en fin klocka till mig. Jag tycker jag att klockorna är bland den bästa presenten man kan ge.  Jag faktiskt känner mig “naken”utan min klocka. Min älskade klocka blir den ägodel jag har alltid med mig.

Bra tidsplanering 

Jag tänker också att tiden är det enda vi har egentligen och det är så viktigt att vi gör det bästa av den. Vi alla har 24 timmar om dagen oavsett om du är rik eller ej, eller vad du än är för person. Det här kopplar jag till mindfulness och att den enda liksom “plikten” vi har i livet är att göra vår bästa av varje sekund vi lever, till fullo. I den mening en klocka hjälper mig att nå mina mål med tidshantering. Det enda vi behöver är lite planering inför dagen och sen resten flyttar av sig själv.
En intressant sak med fina klockor är att de förlorar inte värde liksom kläder och andra imiterande smycken och då min rekommendation till er är att prioritera på en fin klocka som kommer att följa er under alla era stunder.  Vilken är din favorit klocka?