HOLISTIC COACH

Bildregn från Harmoni expo I helgen med Inspiracle helpline snart

Harmoni expo höst 2022

Jag har tillbringat förra helg på Harmony-utställningen inbjuden som bloggare. Det är tydligt att det finns ett stort intresse i Sverige för mer andliga ämnen, för personlig utveckling. På mässan kan du hitta allt från kvant, esoteriska, andliga ämnen till företag som ägnar sig åt ekologi.

Beteendeterapeut utbildning

Mitt favoritämne är kvantfysik och för dig är allt vettigt om du kan detta ämne på djupet. Faktum är att jag har skapat onlinekursen Certifierad Beteendeterapeut som jag har skapat med mycket god energi med en tydlig vetenskaplig grund för alla de som vill bli en holistisk terapeut. Utan tvekan har Harmoni Expo förändrat mitt liv till det bättre. Det finns ett före och efter sedan jag var där första gången. Jag är väldigt tacksam och nu känner jag mig hemma varje gång jag går. Harmoniexpo

Harmoni expo

Jag råkade träffa många kompisar och vänner. Här med Jennifer Lopez från #lovebylopez. Vilken häftig namn!

harmoni expo

Här terapi med kvantumteknik från USA. Tänk på att det var Einstein, en av founders av kvantumfysik.

harmoni expo

Träffade en sök ung tjej som är medium och kunde spå på mig. Tack!

harmoni expo

Här med mina vänner och deras fina produkter på mässan. Jag fick lite tandkräm som finns på hälsoaffärer i hela Sverige.

life tandkräm

Här andra fina ekologiska produkter från Mexico. Jag önskar Lycka till till deras försäljning!

harmoni expo

Otroliga stenar!. Tänk stenar har varit i planetan redan från skapelsen nästan!. Fylld av energi, livets Energy!

harmoni expo

Väldigt intressanta mediums, tands med allt du kan tänka dig!

harmoni expo

Jag tog Omega 3 test från Zinzina. Det är dags att boosta kroppen med!. Kontakta mig gärna och berätta jag mera på mejlet feelgoodwomanhood@gmail.com

zinzino test

zinzino test omega 3

Så tacksam till Maria från Sadholmsakademi. Jag gick hennes kurs inom stresshantering och det har varit en “game-changer” för mig.

sadholmsakademi

Kom ihåg!

Nästa gång är jag på Harmoni Expo med INSPIRACLE