Okategoriserade

Elsa Billgren med Sofia Wood och Love by Lopez på NK medlemskväll

NK medlemskväll

I onsdag blev jag bjuden på medlemskväll på NK med en kompis. Kö till NK var lång, herregud!. Vi trodde att linjen skulle bli kortare men det var det inte. När vi kom fram fick vi köa men till slut kom vi dit utan problem. Nk tar fram många minnen från det förflutna. Visste du att jag hade egen corner med  ett varumärke från Spanien på avdelningen för fester och bröllop?. Jag var deras agent då. Vilka tider!!. Det var i alla fall ganska länge sedan.

Love by Lopez 

Det roligaste var när jag träffade oväntat min DJ-vän Jennifer Lopez, som kallar sig Love by Lopez. Precis vid entrén stod hon med sin musik som huvud-DJ för den stora festen. Jennifer har också varit på Fam-resan i A Coruña med mig och ibland verkar det som att hon är systern som jag aldrig haft.

Bubbel och bästa dricker på NK

Förresten, massor av champagne på festen överallt. Jag måste säga att vid den tiden på dagen och med drycken skulle det vara trevligare att bjuda på något att äta också. Vet du vad som är anledningen till att man äter spanska tapas? Det är inte bra att dricka alkohol ensam på fastande mage. Min rekommendation till er alla är med andra ord att ni alltid tar en tapa åtminstone om ni ska dricka.

NK medlemskväll
NK medlemskväll

 

Miss Lopez på NK medlemskväll

Boken Nyckel till Hemmet av Elsa Billgren och Sofia Wood

Jag var glad över att träffa de svenska författarna och influencerna Elsa Billgren och Sofia Wood, som var på dekorationsavdelningen och skrev en egen dekorationsbok. Boken heter Nyckel till Hemnet och sanningen låter väldigt intressant.

Elsa Billgren och Sofia Wood med boken nyckel till hemmet på NK
Elsa Billgren och Sofia Wood med boken nyckel till hemmet på NK
love by lopez
Jennifer Lopez Dj

Jag var på Jennifers Yogapass i måndags och vi gjorde en mini video dvs shorts på min Youtube kanal @misslopez. Kolla görna på länken mera. Jag tycker att den är rolig att se!

        SHORTS

Nåväl nu är det veckor av möten, event och fester i Sverige så jag antar att jag inte har bråttom att resa utomlands efter att ha tillbringat nästan 5 månader utomlands i Europa, Spanien och Australien under 2022.

Jag känner mig väldigt exalterad över alla nya saker och möjligheter som kommer in i mitt liv. “Efter stormen kommer solens strålar”, i det här fallet från en vacker höst.

Vi ses på fler event! Puss och kram