HOLISTIC COACH, LIFESTYLE

Evigt liv Nobelprismuseet gästar Liljevalchs

Idag känner mig väldigt inspirerad och hedrad efter att jag fick komma in som Press för Miss Lopez bloggen till Nobel Pris Evigt liv utställning i Liljevalchs Djurgården Stockholm.
Frågan om döden och evigt liv har ställts så länge människan har vandrat på jorden. Denna frågan ska inte bara analyseras från en filosofisk synvinkel – utan också från en biologisk perspektiv.

Det var mycket intressant de olika citat från kända Nobelpristage liksom Einstein, Marie Curie, Gabriel Garcia Marquez bland flera andra.

Intressant att se det eviga livet från olika perspektiv, fysiskt, kemiskt och även biologisk. Det här är min grej!

Det här en riktig tidsmaskin från 1930. Kan man tro på det?

Här riktningar som tillhör Nobelpristagare Severo Ochoa om nervcellerna. Helt riktiga, fortfarande!

På min Youtube kanal skapar jag videos om naturlagar, kvantfysik, LOA och jag ser verkligen att allt är sammankopplade i Universum. I grunden som Einstein sa, allt är evig energi i olika former och jag tror eller jag skulle snarare skulle säga att någonting inom oss tillhör till evigheten. Som jag säger på min kanal, vi är i grunden en del i evigheten som bor i en begränsade tid på jorden, men vår sanna natur är evig.

Klicka gärna på bilden så du kommer till videon.

evigt liv nobel prize museum

I videon som jag filmade från utställningen det handlar precis om det. Allt är relaterad till tidsdimensionen och vi kan så enkelt, faktiskt varje dag, koppla oss till evigheten, liksom i drömmar eller när vi tappar tid och plats begrepp, varje gång vi känner oss inspirerad.

Denna utställning gör mig att reflektera över mänsklighetens framtid att samtidigt som vi människor utvecklar mer och mer avancerad teknologi för att leva längre, skapar vi kärnvapen och en livsstil som förstör klimatet. Vi kan verkligen säga att vi är inte kloka!

Jag tycker om hur dessa diskussioner kan tas av olika Nobelpristagare från olika priskategorier. Förresten Einstein är en av mina favoriter. Det var också riktningar av den spanska Nobelpristagare Severo Ochoa. Det känns så bra för mig att Nobelpris tar upp evigheten i vetenskapliga perspektiv.

Det gäller att ta vara på det viktiga vi har på jorden, tiden och göra det bästa av den, här och nu!

Livet i nuet är liksom att leva i evigheten.