ENTREPRENEUR

Kontakta mig om du drömmer att köpa en bostad i soliga Spanien Malaga

 

Snygga lägenheter med smarta hemsystem i hjärtat av staden Estepona

Denna stadsutveckling ligger i staden Estepona. Denna bostad i Estepona Spanien är en av de viktigaste destinationerna i provinsen Malaga och på Costa del Sol när det gäller bostadsutveckling. Tack vare sitt privilegierade läge har Estepona de bästa enklaverna på kusten. Regionen har ett milt klimat med en genomsnittlig årlig temperatur på 19ºC och med mer än 325 soldagar om året. Estepona är en stad på Costa del Sol känd för sin välbevarade gamla stadskärna i andalusisk stil samt sitt breda utbud av bekvämligheter. Det är också välkänt av golfare på grund av det stora antalet kända golfbanor i kommunen.

Köpa bostad i Malaga

Detta nybyggda bostadsprojekt ligger mitt i hjärtat av Estepona. Det är bara 50 m från sandstranden med en härlig strandpromenad. Byggnaden har ett utmärkt läge där du kan hitta all daglig service och bekvämligheter inom gångavstånd. Det finns butiker, stormarknader, banker, apotek, barer och restauranger i området. Det tar bara några minuters promenad att nå marinan eller Esteponas gamla stadsdel. Å andra sidan tar det bara 5 minuter att ta sig till motorväg A-7. Det är 20 km från berömda Puerto Banus, 30 km från Marbellas centrum och 80 km från Malagas internationella flygplats.

Lägenheterna till salu i Estepona ligger i en byggnad som består av endast 13 lägenheter. Detta boutiqueprojekt erbjuder kvalitetslägenheter med smarta och funktionella planlösningar där fördelningen av interiörerna syftar till att göra varje lägenhet så rymlig som möjligt. Konceptlägenheterna med öppen planlösning med terrasser kommer med fullt utrustade och utrustade kök, installation av luftkonditionering genom ett aerotermiskt system och ett grundläggande hemautomationssystem. Alla material och ytbehandlingar har valts för att säkerställa bästa kvalitet och komfort för de boende. Alla lägenheter kommer att njuta av sidoutsikt över havet.

Mer info mejla till info@misslopez.se