HOLISTIC COACH

Tvångstankar? Det finns hjälp

Idag vill jag tipsa om en online tjänst som jag tycker det passar alla ibland, när du plötsligt behöver akut prata med någon. Det är bra att prata med en expert i livetsfrågor helt anonymt utan att man ska få en diagnos för det!. Vi är alla människor och grubblar ibland.Du kanske kan inte ändra din situation just nu men du kan prata med om det och bli av stress. Behöver du få hjälp direkt att hantera dina känslor?. Då hjälper så enkelt att ventilera sina tankar med en expert som spontant kan lyssna på dig.
Man behöver inte få en diagnos eller boka tid hos en psykolog alla gånger. Jag tycker att man kan förebygga istället och prata direkt med en terapeut. För många det kan bli en förhinder och en stigma att gå till en psykolog.

Alla behöver bolla sina tankar med en livscoach helt anonymt ibland.