Skip to content
HOLISTIC COACH, LIFESTYLE

Spaniens national dag i Skeppsholmen

Idag var det stadsbesök i Stockholm från Nederland och Drottning Maxima som kommer ursprungligen från Argentina och kungen är i Stockholm. Jag gick förbi Grand Hotell i Stockholm och det var en del polis i närheten.

Vilken vacker dag idag!. Ljuset är så speciellt alltid den 12 oktuber varje år och det händer alltid också i A Coruna.

Hösten färger är så vackra tycker jag!, så jag gick med några bekanta till Skeppsholmen idag och fast jag har varit redan det kändes annorlunda. Händer inte till er att man upptäcker nya saker hela tiden när man tittar annorlunda på saker?. Här är mina Skeppsholmens bilder idag.

spain national day in stockholm

spain national day in sheppholmen

spain national day in sheppholmen

spain national day in sheppholmen

Klockan sju blir redan mörkt men ljuset precis innan var underbar för att ta bilder.

Innan dagens promenad pratade jag med Google och vi diskuterade om min nya affärside. Hon som jag pratade med tyckte att det är väldigt bra att det finns en ny online terapi tjänst Inspiracle helt anonym där man kan prata när man bara behöver utan att bli dömd eller ha en diagnos. Ibland livet är enklare än vi tror bara att vi komplicerar det med våra grubblerier.

online terapi
Inspiracle

Sen för igår träffade jag igen en gamla kompis och legend fotograf i Stockholm. Vi har hittar på ett paket erbjudande för ni som företagare vill ha ett paket med blogg och proffs fotografering. Eftersom vi är under processen föredrar jag att berätta mera när det är 100 % klar.

Här kollar Jannis Politidis på hjärtat. Det viktigaste vi har!.

Visste du att emotionell intelligens kombinerar både logisk och emotionell tänkande för bästa resultat?.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *