HOLISTIC COACH

Förmörkelse Taurus oktuber 2022

Är du intresserad av Universum signaler?. Passa på att lyssna på min nya video om det som händer just nu gällande förmörkelse den 9 oktober.

Jag tycker att det är väldigt intressant att lära sig om dessa fenomen. Förmörkelser, oavsett typ, är en av de mest efterlängtade astronomiska händelserna av alla. Ibland tar det år att njuta av en, antingen på grund av väderförhållanden eller geografiska begränsningar.

En partiell solförmörkelse förväntas för oktober månad som kan ses i vissa delar av Spanien. Även om dessa typer av förmörkelser är vanligare än månförmörkelser, är de också för begränsade, och de ses vanligtvis i mycket mindre områden.

Men, vad är en solförmörkelse? vet du vad som skiljer den från mullvad? Solförmörkelser inträffar när satelliten är placerad mellan solen och jorden. Månen täcker stjärnan på ett sådant sätt att människor ser dess siluett skära ut den senare. Den är delvis när den bara täcker en del av den lysande stjärnan.

Vill du veta om det finns en betydelse just för dig och vad kan det betyda?. Kolla gärna min nya video om förmörkelse oktuber 2002.

After mörket kommer ljuset!. Vi ses!