ENTREPRENEUR, JOBB, LIFESTYLE

#visitcoruna På väg till A Coruna snart

Om några timmar är jag igen på resande fot till min hemstad i Spanien A Coruna

Denna gången är väldigt speciellt!. jag har fått uppdrag av Consorcio de Turismo de A Coruna, högsta ansvariga i A Coruna #visitcoruna att organisera en Fam trip där jag ska vara med med kända influensers och journalister i Sverige. Spännande !

A Coruna finns alltid i mitt hjärta och jag tycker att den staden är väldigt speciellt inte som många andra städer i Spanien. För mig, ännu bättre så klart!

Känslan av Atlantens havbris i ansiktet, de vackra stränderna, den bästa maten och framför allt smaken…Svårt för mig att säga någonting annan är en riktig pärla i norra Spanien. Det roliga är att den staden är fortfarande ganska okänd för allmänheten så nu är A Corunas tur att bli det!.

Jag är så glad och tacksam att vara en del av det och kunna hjälpa härifrån att visa A Coruna på uppdrag av Consorcio de Turismo de A Coruna, A Coruna Stad. Imorgon träffar jag gruppen på Arlanda, och vi kommer några timmar senare. Där ska bli bemötas av turist ansvariga och sen åker vi direkt till hotellet. Det kommer att bli hetsiga dagar med en del ansvar för mig så alla blir glada med projektet. Det känns väldigt roligt med!

Så kul att få uppdrag att ordna en Fam trip tillsammans med A Coruna stad, så A Coruna blir din nästa destination! Perfekt för tapas helg med city tempo och sist men inte minst bästa Zara shopping “experience”. Visste ni att Inditex dvs Zara startade i A Coruna och fortfarande huvudkontoret finns där?.

Håll dig uppdaterad på min blog samt andras Fam trip deltagare sociala medier kanaler under resan. Det blir en spännande helg i a Coruna.

Kom ihåg #visitcoruna & feelgood!