LIFESTYLE

Kom och var en röst för det iranska folket

Kommande event i Stockholm för att hjälpa det iranska folket.

Jag brukar inte dela kallelse till protest men denna gången vill jag dela en viktig avisering jag fick från en tjej kompis från Iran. Svårt för mig att förklara med ord saker som för mig och i andra länder som Sverige är en självklarhet. Svårt för mig att uttala mig om det när jag själv är uppfostrad i kristen tradition men härifrån vill visa min empati till det iranska folket för det som pågår just nu mot kvinnor som bär inte slöja.

Hoppas att tillsammans kan vi vara en röst för det iranska folket härifrån eftersom av alla rättigheter de viktigaste är mänskliga rättigheter, en självklarhet för mig och jag hoppas även för dig.

Kom och bli en stöd. Kom Onsdag den 28 kl 17 i Norrmalnstorg, Stockholm.