HOLISTIC COACH

Lär dig att ändra ditt tankesätt med Buddhas meditation och Inspiracle

Jag är en ny person efter jag har upptäckt meditationsteknik, som jag använder inte bara när jag mediterar med benet i kross utan även när jag går på gatan upptagen med mina tankar. Jag är glad att annonsera ett nytt samarbete med Kadampa när du vill meditera i Stockholm, mitt i stan.

Syftet med meditation är att utveckla inre ro genom att utveckla positiva tankesätt och sluta med negativa tankar. När sinnet har slagit sig till ro, utvecklar vi positiva sinnestillstånd som hjälper oss att lösa våra dagliga problem, som t.ex. tacksamhet, tålamod och medkänsla. Prova själv genom att följa enkla instruktioner för andningsmeditation. Det hjälper!

En bra komplement är samtalsterapi när du plötsligt behäver prata med någon.

Meditation för alla och må bra!