Okategoriserade

Fina smycken för män online

Vad skulle man rädda först om det brann?

Jo man skulle rädda alla sina smycken som man har köpt hos Trendhim en sida för män som älskar smycken.

Vi förstår att du först och främst skulle rädda människor, men om det inte fanns människor som behövdes räddas. Vad skulle du då rädda först om du bara fick välja tre saker?

Jag hade nog räddat min sminkväska först och främst och ovan smycken från Trendhim. Det kan låta hur tokigt som helst för jag känner att jag kan klara mig utan allt annat. Det enda jag använder varje dag av det jag äger är faktiskt min sminkväska. Jag skulle aldrig orka köpa nytt smink för det har jag fått göra två gånger och det var inte roligt eller enkelt.

Att det brinner är lika jobbigt som värmeböljan vi har haft i sommar. Jag kunde inte sova på nätterna för jag blir pigg när det är varmt. Jag blir sömnig när det är kallt så fungerar jag. Så hur löste jag detta i sommar för att kunna sova bättre?

Tänk er om ni har smycken på er i ett bastu vad händer efter ett tag? Era smycken kommer ge er brännmärken efter sig. Nu är i varje fall värmeböljan slut för så fort det är augusti i Sverige så tar värmen slut. Jag älskar värme, men jag vill inte ha en värmebölja. Jag vill kunna ta på mig kläder utan att svettas ihjäl. Jag vill även på vintern kunna sätta på mig snygga kläder utan att behöva frysa ihjäl.

Jag är nu i varje fall i min favoritårstid nämligen höst för hösten är den vackraste årstiden.