LIFESTYLE

Queen Elisabeth i mina tankar från Stockholms fika

Sånt är livet!. Idag känner jag mig ledsen efter jag fick veta att Drottning Elisabeth II har avlidit. Jag fikade tillsammans med en kompis som kom på besök idag när jag ringde min mor i Spanien och hon varnade mig om det som hände. Vet ej riktigt varför men jag blev lite ledsen. Kanske för att jag tänker på min gamla mamma som bor i Spanien…

Här är jag på Grand Hotel innan jag fick nyheten. Jag gick runt Gamla Stan i Stockholm för att visa min kompis. Rolig att kompisar kommer på besök.

misslopez YouTube

Här är spanska nyheter på El Pais tidning. Min mor berättade att samma nyhet hörs hela tiden på teven. Jag måste säga jag undviker att titta på teve. Bara ibland. Jag föredrar att kolla nyheter på dator än teven.

queen Elisabeth

 

Här i Stockholm. Jag funderar på att ta en båt med min kompis och visa henne skärgården. Har ni en bra tip?

misslopez YouTube

Här nära Nobel museum. Allt detta ett “måste” om man kommer som turist till Stockholm.

misslopez coaching YouTube

Rolig att visa Stockholm till min kompis. Imorgon blir det After Work på Riche med flera kompisar. Innan dess får vi se.

Vi ses snart igen! Även på Misslopez coaching