ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Dags igen att rosta i Sverige

Den 11 September är det val i Sverige igen. Jag kan rösta i valet eftersom jag är svensk nu sedan några år tillbaka och det känns roligt att kunna påverka samhället. Bara jag hoppas att jag kan göra det eftersom jag tappade min svensk legitimation under semester i Australien så jag måste ta reda på det innan det datumet.

Jag kom precis från A Coruna Spanien och saknar solnedgångar i september. Men snart om några veckor kommer jag att åka dit igen med en känd gäng från Sverige. Den här resan är en fam trip organiserad av A Coruna turistbyrån med syfte att marknadsföra A Coruna som destination i Sverige och jag vet att det kommer att vara en mycket god resa eftersom fokus kommer att bli på den galiciska maten i A Coruna bland andra tema. Gott!

a coruna

Mest av allt saknar jag min mamma som finns på bilden. Hon heter Hortensia. Vi hade många eftermiddagar tillsammans nära poolen. Tack mamma!

min mamma

Samtidigt har jag saknat mitt liv och entreprenörsmöte i Stockholm som kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Halva livet har jag bott här. Här är min favorit del i Stockholm och imorgon är jag i området för att träffa några vänner och samarbetspartner.

stockholm

Jag jobbar med mina projekt bland andra min Youtube kanal @misslopezcoaching. Kan du tänka dig att samarbete med mig inom personligt utveckling & affärsutveckling?

Vi ses!