LIFESTYLE

Sommar dagar och tapas i en pärla i norra Spanien A Coruña

Jag älskar A Coruna staden, där jag är född och vill alltid komma tillbaka. En riktigt pärla i norra Spanien.
Antingen på dagen eller på natten finns det alltid liv här. Detta är en stad för att promenera och roa sig, med stränder stränder i stadens centrum och, med Hercules torn med utsikt över det, en lång strandpromenad som går nästan hela vägen runt.
Invånarna i A Coruña är kända för att leva bra, så jag följer det varje gång jag är här.  Överallt tapas bar med bästa kaffe och tapas till exempel på  Plaza de María Pita. A Coruna historia är dessutom fascinerande. jag brukar promenera längs Kantonernas område och beundra de berömda glasfönstren från den modernistiska perioden. A Coruna är perfekt för shopping speciellt om du vill klä dig med stil. Perfekt livsstil där jag passar att jobba med min Youtube kanal @misslopezcoaching.
Här några bilder från A Coruna och Oleiros där jag bor. Förresten vet ni att Richard Gere har ett hur även hör?

a coruna

Här jag i Santa Cruz Oleiros.

miss lopez oleiros

med en kompis.

Jag älskar tapas.

 

 

Vi ses i A Coruna!