LIFESTYLE

Kallas I Marbella och svårigheter att sova när det är varm

Jag var på 50 års kallas i Marbella med vänner som bor de flesta i Sverige. Jag har varit tidigare i Marbella flera gånger och det alltid roligt att vara i södra Spanien. Norra Spanien det känns helt annorlunda. Jag tog tåget från A Coruna till Malaga och resan gick väldigt smidigt.

Här på terrasen första dagen av flera dagars kallas.

Födelsebarnet heter Victoria och hon är en riktigt socialite i Stockholm. Hennes far har varit ambassadör i olika länder även Sverige. Det var en gång jag jobbade på ambassaden i Stockholm, då blev jag kompis med en i gänget som nu har blivit mycket större. Kul!

Grattis Victoria!

Om du reser till Andalusien “måste” man äta “pescadito frito” med citron. Så gott!

Efter två dagars fest, gick jag runt hela Marbella city. Jag kände att jag ville vara med mig själv efter partyn.

För mig det finaste i Marbella är deras gamla stan. Det känns genuint och typiskt andalusiskt!. Det här tycker jag att det är roligt med Spanien, varje region i Spanien är så annorlunda och det finns så mycket att upptäcka på riktigt.

Visste ni att “Carmen”är en typiskt spansk namn?

Här i Plaza de los Naranjos i Marbellas gamla stan. Mycket finare i verkligheten!

Små gator överallt!

Efter Marbella är jag nu tillbaka i Galicia. Här behövs inte AC som i södra Spanien.

Här väder är mycket mildare och jag mår bättre när det är inte så varm. Fin med Marbella fast jag förstår inte att så många turister dras dit när det är så varm. Visste ni att innan turist boom i Spanien började på 50 antalet, välbeställda människor i Spanien semestrade i norra Spanien eftersom det ansågs mycket finare än att semestra i södra Spanien när det är så varm och man har det så svårt att sova på grund av värme?

Jag kommer med flera reflexioner om det an annan dag. Nu ska jag gå och lägga mig.

Förresten, jag har gjort en ny video om svårigheter med sömn. Här kan ni titta på min video på Misslopez coaching Youtube kanal.

Vi ses snart!