Inlägg

Jag hoppas flytta snart med en väletablerad flyttfirma

Jag hoppas att jag hittar snart en ny bostad som passar mig. Denna gången vill jag använda mig av ett etablerat och välrenommerat företag som erbjuder flyttjänster i hela Stockholm – såväl innanför tullarna som ute i förorterna och kranskommunerna, att de anpassar sig till mina specifika behov perfekt och att de har kvalificerad personal som alltid får jobbet gjort. Så det blir som jag vill, perfekt!

Har du som jag lite flyttångest? Här kommer några superenkla extra tips jag har lärt mig med tiden som gör flytten smidigare än någonsin så du kan spara på tid även om du använder flyttfirma.

Till exempel, istället för att kämpa med tidningspapper, köp en förpackning engångstallrikar och lägg mellan varje tallrik för att slippa nött porslin. Man kan också ta kort på sladdboet som tillhör din elektronik innan du rycker ut allt så slipper du fundera vilken sladd som ska in var när det är dags att koppla ihop allt igen. Märk alla kartonger, och för ännu smidigare hantering, inför färgkoder för varje rum. Lämna kvar kläderna på sina galgar och placera dem i en stor sopsäck.

För att undvika dräll från exempelvis schampo-flaskor eller annat med flytande innehåll: skruva av korken, placera plastfolie över öppningen och skruva sedan på korken igen. Den här tipsen gör jag varje gång jag reser med flyg. Klä in dina glas i rena strumpor.Fyll igen spikhål på väggarna med en tvål. Förstör inte naglarna när du ska få av de gamla nycklarna från knippan – använd en klammerurtagare.

Om du har en heltäckningsmatta som dina möbler satt sina spår i, testa det magiska tricket att lägga isbitar på märkena, låt dem smälta och när fibrerna i mattan är blöta – lyft upp dem med en sked eller ett mynt.Låt verktygslådan vara det sista du packar ner och första du packar av flyttbilen i ditt nya hem – du kommer att behöva den, snabbt!

När du väl är på plats i ditt nya hem och ska spika upp saker – använd en klädnypa för att hålla spiken på plats.och fäst en post-it-lapp på väggen för att samla ihop damm och puts när du skruvar i en skruv. Placera ett gummiband över en öppen målarfärgsburk för att stryka av penseln och på så sätt slippa få färg på burköppningens sidor.

Söker du en flyttfirma? Flyttfirma Peter Åkare har lång erfarenhet av att hjälpa till med privatflytt och bohagsflytt! Alla deras uppdrag är ansvarsförsäkrade, miljövänliga och enligt Sveriges Åkeriföretags regler. De kör ut flyttkartonger och annat packmaterial gratis till dig. Men innan du startar skicka en offertförfrågan och få svar med pris direkt eller inom 6 timmar alla dagar i veckan!

Sist men inte minst, självklart med kollektivavtal, f-skatt och alla försäkringar som gäller och att flyttuppdragen sker enligt Sveriges Åkeriföretags bestämmelser.

 Lycka till!
´