Inlägg

Våga ta ut svängarna och må bra

Dejta är liksom livet, det finns inte några garantier. Nu vill jag dejta igen samtidigt är jag medveten  att oavsett vad jag gör, kommer det alltid att finnas ett inslag av tur i att hitta någon som är rätt för mig. Det här gäller även för dig som vill också dejta och hitta rätt.

Jag tycker att det bästa stället att börja dejta när det kommer till att hitta riktigt kärlek är att fundera på om det verkligen är det du vill ha. Ibland kan vi känna, att ett förhållande skulle vara ett bra sätt att lösa våra problem som kan hjälpa oss att bli lyckligare utan att inse att vi först måste vara redo för det.

Det kan låta konstigt, men att bestämma sig för att om man vill ha kärlek är ett ganska medvetet beslut, mer än vad vi tror. Relationer är fantastiska på det sättet att de kan vara underbara källor till lycka och stabilitet men de kan också vara hårt arbete men tanke på att de samtidigt kräver uthållighet och en vilja att anpassa sig. Oavsett är en relation alltid en livsläxa värd att uppleva. När det gäller kärlek är det viktigt att vara redo och våga. Det är bara att köra!

 

Tycker du att det är roligt med sexiga kläder  eller sexleksaker? Tänker du sällan utanför ramarna av rädsla för att sticka ut? Jag tycker att det är ganska vanligt, faktiskt och det är himla trist samtidigt eftersom vi lever bara en gång.

Har du också tänkt på att de flesta av oss följer bara strömmen utan att våga göra det som man har på hjärtat istället? Det är faktiskt sant och det är galet tråkigt! Det är väldigt viktigt att vara sann mot sig själv, inte minst när det gäller njutning och kärlek, tycker jag!.

Våga ta ut svängarna!

Vill du inte gå fullt ut från början så kan du ju börja lite försiktigt genom att ”smyga” in med lite roliga grejer som sticker ut en aning. Våga ta ut svängarna helt enkelt!. Jag rekommenderar att ni kikar på Sinamatic och ni hittar säkert någonting efter din smak. Viktigaste är att man mår bra med det man gör och så klar visa respekt. Det här är min filosofi.

Visste du att alla kan öva upp sin förmåga att vara lycklig?. Låter det  flummigt? Det är det inte. Forskningen visar att det går att träna upp sin förmåga att se det som är bra och därigenom bli lyckligare. Rolig med utmaningar, inte mist i kärleken.

Jag gör alltid en daglig lycko-workout då jag medvetet testar nya sätt att tänka och förhålla mig till livet. Jag jämför det med fysisk träning. Det här är en emotionell gympa och precis som med vanlig träning är det bra att försöka göra det regelbundet. Jag är så medveten att rutiner hjälper mig att må bra. Sen bestämmer jag mig först för att jag är värd att bli lycklig, sedan väljer jag det som passar mig.

Det går alltså att ändra på sig själv.  Jag är så tacksam att jag har lärt mig att med det positiva tänkandet följer ett skönare liv och mer njutning. En studie visade till och med att de som har en positiv livssyn också har mer ”tur”, även i kärleken, än de som tänker pessimistiskt, visste du det?. Livet ska vara roligt här och nu!.

Våga ta ut svängarna och må bra!