LIFESTYLE

Från Sydney till A Coruña

Vi början baklänges med destinationen efter Sydney, A Coruna Spanien. Här njuter jag av en riktig sommar. Visste ni att A Coruna är mest strand tät område i hela Spanien?. För mig sommaren är perfekt med lagom värme och halvbris. När resten av Spanien brinner av värme kan man säga, här i Galicia behöver inte ens AC. A Coruna kommer alltid var min favorit, fortfarande en sommar pärla med lagom turister.

Här jag i Madrid under en natt på flygplatsen. Jag passade på att jobba med dator hela natten. Wow vad jag blev svullen efter den långa resan!.

Jag passar nu att gå till stranden nära hem och simbassängen hemma och ta den tiden som behöver för att återhämta mig efter resan.

Jag var I Santa Cruz och träffade några svenska vänner som bor nära hem till mig i Spanien. I lördags var Galicias dag och många som visade sig med typiska galiciska dräkter. Visste ni att bagpipe är även typiskt i Galicia, liksom Skottland?. Yes Sir & Mam!

Santa Cruz

Jag träffade en gammal kompis när jag gick i skolan där mina lärare var nunnor i A Coruna. Bakom mig Noa hotel där den spanska top pop star Rosalia bodde under henens koncept i A Coruna.

Jag blir aldrig trött på Santa Cruz slott. Så vacker!. Har varit favorit ställe som barn.

Här på väg hem Bastiagueiro beach!

Jag blev bjuden på mojito på Hotel Plaza i A Coruna. Så goda drinkar!

mojito hotel plaza

och nu äntligen är vi i Sydney. Där i centrala Sydney var en manifestation för Assange. Vad tycker ni?

Assange Sydney

Jag besökte Newtown i Sydney med en kompis, ett riktigt hipster ställe med London känsla. Cool!

new town Sydney

Newtown I Sydney!

new town Sydney

Vi testade på Sydney bästa pizza i Bella Brutta och det var det!

Bella brutta new town Sydney

Innan var vi på ett japansk ställe, också cool.

new town Sydney

Sydney är en paradis för asiatisk mat. Svårt att hitta västmat om det är inte McDonalds eller Kentucky Fried chicken. Här med min kompis från Hong Kong!

Sydney

Det har hänt väldigt mycket saker i Australia, en riktig upplevelse för mig. Jag kan tänka mig att komma tillbaka fast nästa gång vill jag gärna åka till Gold Coast eller andra delar i Australia. Jag har varit nästan överallt i Sydney så nu den staden kommer att bli en del av mig.

Jag återkommer med flera inlägg om min resa till Australia eftersom jag har så många bilder jag kan inte visa allt på en gång. Jag har filmat en del medan jag var där så ni kan titta mera på min @misslopezcoaching Youtube kanal.