LIFESTYLE

Madame Tussauds Sydney igen

Det var en lång jet lag tillbaka den här gången efter att jag har varit i Sydney Australia. Det är inte tills nu jag orkat blogga igen, men nu är jag tillbaka. Vilken lång flygresa!. Nu är det gjort och jag är glad för det!.

Nu är jag i Spanien A Coruna och här är sommar medan i Australia är fortfarande vinter. Jag har många bilder jag vill dela med er och jag ligger mycket efter så idag börjar jag igen och fortsätter med min Sydney historia. Jag kommer att blogga mer om Sydney och skapa nya videos snart.

Jag hade så rolig på Madame Tussauds Sydney och jag blev imponerad på vissa vax figurer. Hoppas att ni tycker att det är rolig med!

madame tussauds Sydney

Här med Einstein, ganska verklig figur.

madame Tussauds Sydney

Här med Drottning Elisabeth. Australien är en del av Commonwealth så man märker UK influence i landet.

madame tusseauds Sydney

Här med en kändis i Australia

madame Tussauds Sydney

Den här var så verkligt, på riktigt.

madame Tussauds Sydney

Han blev känd för att kämpa för aboriginer rättigheter.

Johnny depp madame tusseauds sydney

Johnny Depp i vax figur. Vad tycker ni?