LIFESTYLE

Madame Tussaud Sydney Brad Pitt Johnny Depp Marilyn Leonardo di Caprio

Marilyn Monroe

Marilyn

Leonardo di caprino

Leonardo di Caprio

kilts Minogue

Kylie MinogueJohnny depp

Johnny Depp

brad pitt

Brad Pitt

Jag lovar, det kommer många flera bilder med stora kändisar. Jag hade väldigt roligt. Till och med personalen på Madame Tussaud i Sydney kom och hjälpte mig med bilder och hälsade på mig. Vanessa från Sydney så snäll hon, var med mig nästan hela tiden och fick massor med tips om Sydney. Det älskar jag!. Tack Vanessa!

Alla vaxfigurer från Madame Tussaud var otroliga. Det kändes verkligen realistiskt speciellt på vissa. Jag har varit på flera Madame Tussaud i världen men den här i Sydneys kändes speciellt bra för mig!. Aldrig tråkig!

Värd att komma på Madame Tussaud i Sydney och du kommer någon gång hit!