ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Nya roliga T shirts på min online shop

feelgood marketplace

 

Jag älskar motivations accessoarer för att påminna oss om det goda i livet!. Nu har jag skapat nya T shirts med nya olika motiv och en av dem är den här där står “whatever happens in your live smile”. 

Min butik heter Feelgood Marketplace och jag är glad att mina leverantörer skapar mina produkter med högsta kvalitet. Vi har ett stort utbud av kortärmade t-shirts för dam, både klassiska, eleganta och sportiga modeller.

På min online shop kan ni välja bland många produkter, väldig praktiska som passar perfekt tull vardags eller roligare tillfälle. Nu när jag reser till Australia tar jag med mina några egna produkter från min egen webbshop och det känns väldigt rolig. Kolla gärna bland alla produkter. Säkert du ser någonting du gillar.

Hitta säsongens favoriter, med roliga tryck!