ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

På väg till Australia

Hej Bloggen!. Jag håller på att packa inför min semester och passar på att njuta av Stockholm innan jag åker.  Visst är det varmt nu i Sverige?. man kan inte tro. För mig varmare än i Galicia, eftersom värmen är på ett helt annan sätt.

Jag kör mycket med SHORTS och de flesta blir väldigt populära så ni kan välja mig där. Jag har skapat många videos om coaching men nu vill jag skapa mera VLOG och travel videos med.

Det kommer att bli en två månaders semester sammanlagt. Först Danmark några dagar, sen Madrid där jag möter min kompis som tillsammans åker till Sydney Australia. Innan Sverige, Spanien igen. Vad rolig!

Jag ser fram emot att träffa koalas framför allt och fick några bilder redan från mina vänner i Australien. Spännande!.

Misslopez coaching YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min kompis har varit på zoo i Australien och fick även den här bilden. Under resan kommer jag att jobba på distans med mina kurser bland andra El Secreto de la abundancia och när jag är tillbaka börjar fullt upp med hjälp Line Inspiracle. Följ mig gärna på @misslopezcoaching

Vi ses!