Inlägg

Tandblekning hemma innan semester

Här är min tandblekningskit jag har fått för hemtandblekning hemma så jag kan få finare tänder innan semester. Jag ska åka på semester hela sommaren och vill behålla mina fina tänder.

I samarbete med tandblekning.nu

Mitt leende är den delen av min kropp jag tycker mest om så för mig det känns ännu viktigare att behålla ett fint leende därför kan det vara bra för mig med tandblekning hemma. Jag anser att det är inte alls svårt att utföra en lyckad tandblekning hemma, men det finns en del misstag som ändå är relativt vanliga som jag har lärt mig av erfarenhet. En av de viktigaste sakerna att tänka på  är så enkelt som att man ändå läser på om hur processen fungerar. Ändå är det många som bara tar sig in och börja köra, precis som jag gör ibland.

Jag vill visa vad jag har lärt mig så ni inte gör samma misstag. Ibland är jag för ivrig och inte ger tandblekningen den tid den behöver för att göra ett riktigt bra arbete. Jag vet att det är viktigt när man vill lyckas med tandblekning hemma att man tänker ordentligt innan man man kommer igång. Tålamod är inte min starkaste sida, så min råd är att du  ger den tiden som behövs, och ta det lite lugnt.

En viktig sak för mig är tandskenorna. En del tandblekningstillverkare ger en extra tandskena som du kan forma på nytt om den första skulle bli fel. Det här passar mig perfekt!

Sen en till sak som jag tycker att det är mycket viktigt när man gör ingrepp generellt i kroppen är att det ska inte vara till överdrift utan det ska kännas ändå naturligt. Det här ser jag mycket hos andra som använder fillers, botox för mycket eller oavsett vilken typ av skönhetsoperation det handlar om. Till exempel om du  bleker, och bleker, och lite till vilket tillslut leder till alldeles för vita tänder, som syns för mycket och det blir fel effekt, för onaturligt. Det ser inte bra ut, så är det!

När man bleker ska man sträva efter att få naturligt vita tänder, istället för kritvita tänder. Tandblekning ska alltid bara smälta in och inte skina så mycket att folk tänker ”har hon/han blekt tänderna, eller? Det syns verkligen”. Den kommentaren vill man inte ha!. Kom ihåg att hälsan kommer först, så prioritera gärna på att göra tandblekning på rätt sätt.

Lagom är bäst!