Okategoriserade

Hur blir man en stor designer?

Det kan vara svårt att bli en stor designer tänker du?

Inget är svårt här i livet så länge du är motiverad och verkligen drömmer om att bli en stor designer så kan du bli det. Tänk dig om du är duktig på att designa kläder och att sy upp dem själv. Hade du inte velat ha någon som syr upp dem åt dig? Hade du inte velat ha modeller som går catwalken för dig? Jo allt detta hade du velat så klart om du själv fick bestämma.

Därför kanske man bör ta ett lån för att komma i gång och anlita sin första skräddare som då syr för hans. Det blir då det plagget du får åka till Paris med och presentera för olika tidningar och media. Du får även ta kontakt med vissa kändisar och fråga om du får sy upp klänningar åt dem. Då får du också jobba väldigt mycket gratis för att komma i gång. Många små företagare jobbar gratis i början för att komma i gång. Har du dessutom en buffert med pengar blir det lättare för dig och även om du har de rätta kontakterna dvs att du redan innan nätverkar.

Det är därför väldigt viktigt att nätverka så att du verkligen har dessa kontakter. Varför då inte satsa på checkkredit till företag för att komma riktigt på dina fötter visst vore det härligt?

För när du väl träffar dina samarbetspartners ska du också kunna bjuda till med ett glas rött vin eller en god kopp kaffe med en härlig smörgås till. Själva smörgåsen ska vara skagenröra eller kaviar, ost och gurka för att det ska bli riktigt gott till kaffet.

Du får också plugga lite franska innan du åker till Paris för de älskar när turister kan deras språk. De känner sig då mera hemma med dig om du skulle lära dig lite enklare fraser på franska. Du kan gå en kvällskurs på franska eller läsa barnböcker som är skrivna på franska. Glöm inte att du gör allt detta för att ditt företag ska växa och då är det värt både att lära sig franska och bjuda på en kaka till kaffet.