Inlägg

Hitta din bästa matkassa och matbutik på nätet

Idag har jag lagat spanska tortilla hemma. Jag blir så glad att laga varje gång  tortilla hemma eftersom det blir snabbt och enkelt, vegetariskt och för hela familjen. Alla älskar tortilla!

Jag älskar att ordna goda middagar för många där spanska tapas är fokus. Då är det viktigt för mig att hitta bästa matkasse och matbutik med hemleverans så jag sparar tid och stress. Nu har jag hittat en online tjänst som hjälper mig att jämföra matkassar och matbutiker på nätet. Smidigt, eller hur?. Där hittar jag bland mina favoriter HelloFresh

En fördel för mig med matkassor är att jag behöver bara använda vanliga köksredskap som har en naturlig plats i de flesta kök. Samma sak när det gäller basvaror som man förväntas ha hemma, liksom smör, mjölk, ägg, mjöl, socker, olja, salt och peppar, etc… Jag tycker att man på det sättet sparar jag på onödiga varor som man använder väldigt sällan.

En sak jag har märkt är att när man börjar handla mat online sparar man både tid och energi så jag kan ha fokus på det jag vill verkligen göra. Jag upplever en underbar känsla att få maten levererad till dörren och slippa släpa på tunga kassar. För mig är det här riktigt vardagslyx!

Ibland saknar jag inspiration därför att ha recept och redan utvalda produkter i matkassar är en bra fördel till mig. Andra dagar när jag är mer inspirerad föredrar jag att välja ut egna varor då är det matbutiker som gäller.  Matbutiker erbjuder super goda och varierande recept som gör det enkelt för mig att få inspiration. En till intressant fördel för mig är att på denna hemsidan finns de bästa rabattkoderna och erbjudande samlade som gör allt matlagning och min inköp enklare.

Det är också roligt när jag handlar mat på nätet att jag kan planera mina inköp i lugn och ro och därmed minska mina impulsköp. Visste du att matbutiker är skapad så att man handlar mer än du har tänkt från början?. Om jag handlar online blir det lättare för mig säkert att avstå onödiga frestelser, som för många andra, speciellt om man handlar med barn i butiken. En till sak som jag tycker att det är passande i dessa tider är att de flesta matbutiker erbjuder klimatkompenserade transporter med en positiv klimatpåverkan.

Det finns matkassar för alla smaker. En varierande kost är bland det viktigaste jag vet. Jag kan kombinera matkassar med kött och fisk, vegetariska måltider. Ibland väljer jag klassiska svenska rätter med spännande recept från hela världen, inte minst spanska maträtter. Precis som jag vill ha den!.

Smakligt måltid!