Inlägg

Vill du till resa utomlands?

Snart är sommaren här och då reser många svenskar till olika länder runt om i världen.

Vilken del av världen vill du resa till i sommar? Kanske vill du till Italien eller varför inte ta billiga resor till Spanien och bara koppla av.

I Spanien finns mycket att göra du kan tex köpa ett sommarhus som du kan besöka varje sommar och slippa betala hyran. På vintern kan du hyra ut ditt hus till dina vänner eller andra svenska som vill utomlands och koppla av en stund. Nu finns det massor av olika möjligheter man kan göra bara man har fantasi nog att expandera sitt liv och hur man väljer att ta ut sin semester. Du behöver också en riklig fantasi för att äta hur du ska tjäna pengar dvs hur du ska hyra ut en sommar bostad över vintern till dina när och kära.

Du kan även åka till London om du vill lära känna den engelska kungahuset lite närmare. Spanien har också sin kungahus och de är de unga paret som är kung och drottning just nu. Kund Felipe och drottningen är också väldigt ung. De har även nyligen besökt Sverige tillsammans och ätit middag med den svenska kungahuset. Här på blogbiz.se bloggportal finns även en blogg som handlar bara om den svenska kungahuset och deras kalender dvs vad de gör på dagarna. Adressen är kungahuset.nu och går du till kungahuset.se så hamnar du i själva hovets hemsida den som är officiell.

Vilken sida du än besöker glöm inte att besöka Spanien om du vill koppla av ordentlig och bara njuta av din semester och sommar. Många svenskar åker varje år utan att köpa en bostad. Det bästa du kan göra att köpa dig en egen fastighet som bara är din och ingen annan än du kommer att äga den. Om Sverige en dag skulle försvinna eller bli ockuperad så har du alltid Spanien att vända dig till.

Nu ska vi inte tänka på krig utan bara tänka gott och även om vi tänker gott så vill man äga en bostad i Spanien. Det är många som äger en fastighet i Spanien och de har aldrig ångrat sitt köp. Värdet stiger dessutom mer och mer för varje år.

Härligt att åka på semester dessutom till en fastighet och bostad man vet att man själv äger och bestämmer över. Du kan inreda den precis hur du vill och bjuda hem precis vem du vill.