Inlägg

Snabbt, billigt, superenkelt Bodelningsavtal

Visste ni att jag har läst juridik på universitetet?. Jag blev nästan klart med juristlinjen men ändrade mig på grund av jag flyttade till Sverige innan jag blev klar. Jag valde att läsa beteendevetenskap istället men jag erkänner att jag har juridik som grundutbildning har hjälpt mig att förstå vikten av att skriva avtal.
Du kanske behöver skriva avtal omgående och känner till att processen kan vara svår fast det behöver inte vara och det finns nu mycket hjälp online. Problemet kan bli om man glömmer att skriva avtal som underlag när man bodde göra det eller man vet inte hur ska man göra. På grund av detta vill jag hjälpa andra så de gör inte samma misstag om och om igen.
Oavsett är det bra att ha avtal i många situationer, så som bodelning, mm. Vet du att det ör alltid viktigt att skriva ett bodelningsavtal medan du är gift eller sambo?. Då är du på den säkra sidan och visar att du är seriöst. Nu använder jag online verktyg som hjälper till att underlätta hela avtalsprocessen med enkla och vattentäta avtal på nätet och jag kan varmt rekommenderar det. Glöm inte att det är mycket att tänka på när ett avtal ska upprättas eller skrivas under så gör avtal alltid när det behövs.
Här kommer mina tips:

Skriv helst avtalet digitalt

Det bästa är att skriva avtalet i något skrivprogram på din dator och sedan skriva ut det för att därefter undertecknas. Ett avtal behöver nödvändigtvis inte skrivas på ett papper och känns det även säkrare för mig.

Syftet med ett skriftligt avtal är att parterna skriver ned vad de har kommit överens om. Muntliga avtal gäller, men det kan bli svårt att bevisa vad som är överenskommet.

Om du inte är van vid att skriva avtal oavsett kan det vara lätt att glömma bort det allra viktigaste: vad, vem, när, var, hur, mm. Är du i behov av att skriva avtal online besök gärna Sveaavtal och ta reda på dess fördelar.

Det är värd!