ENTREPRENEUR

Hotel Plaza A Coruña

Hej

Nu när jag är i A Coruña jobbar jag härifrån och har affärsmöte med mina samarbetspartner inom turismen. Jag har ett samarbete med Hotel Plaza mitt i city precis lagom och nu jag har ordnat en rabatt för er när ni anger MISS LOPEZ när ni bokar på nätet.

Jag har haft två möten denna vecka med hotellet som jag har jobbat med, Hotel Plaza. Vi planerade nästa strategin och öven fam trip med turist myndigheterna i Spanien.  Det var ett gourmet upplevelse att äta lunch tillsammans med VD. Väldigt trevligt tjej, ung entreprenör som jag beundrar. Hon heter Nuria.

Jag är så glad att jag har hittat eget co working plats i som passar mig perfekt som är ett Banco Santander Work Cafe initiativ. Så bra!

Jag har bott i hotellet flera dagar och resten är jag i min bostad i Spanien.

Och nu i helgen kommer jag att vara talare igen för en grupp som lyssnar på mig. Jag kommer att prata om affirmationer som verktyg inom holistisk coaching. Jag har en egen kurs på spanska Las claves de la abundancia som handlar om det, bland andra verktyg inom holistisk coaching.

Här är affischen. Rolig att hjälpa andra att bli diplomerat och certifierad som holistisk coach. Jag spelar in och publicerar den på min Youtube kanal @misslopezcoaching.

Las claves para una mente abundante curso online

Är du intresserad att jobba som holistisk coach och hjälpa andra att växa?. Jag tycker att det är väldigt spännande yrke där man ser resultatet med de människorna man jobbar med. Jag tycker att det spelar inget roll att lyckas med allt i livet om man inte mår bra av det. Viktigaste tycker jag är att finna lycka i livet, hitta en mening med allt vi gör. Jag har en online kurs även på svenska för du som vill bli certifierad beteendeterapeut, certifierad webbredaktör och även inom psykologi.

Hasta la vista!