ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Bön från Sverige “Vi ber om besinning och utsträckta händer.”

Att vi skulle få uppleva ett krig i Europa i vår tid känns så främmande. Det kan även känns overkligt samtidigt i kristid samlar man krafter och konstig nog, uppskattar man ännu mera varje sekund.

Låt oss be:

”Gud, vi ber för Ukraina, för alla som drabbas av våldet, för alla som tvingas att strida, och för alla som fruktar för sina och sina näras liv. Och för alla som nu är på flykt. Vi ber för dem som har makten att styra utvecklingen, om besinning och utsträckta händer i de knutna nävarnas tid. Vi ber för Sverige och för alla som bor här, om sammanhållning och uthållighet i ofredens tid, och om öppenhet och generositet för dem som kan behöva skydd inom våra gränser”

Den här bön är från Biskop Martin från Svenska Kyrkan och det känns helt rätt idag. Jag tror på böns kraft väldigt mycket darför har jag gjort även en Youtube video på min kanal @misslopezcoaching. 

Förresten denna lördag har jag en webbinär med Mexico där jag kommer att prata och undervisa om Naturlagar från Universum. Det blir kl 12 am i Sverige nu på lördag och här är Zoom inbjudan

ID möte: 946 0977 2126
Kod: zjH2hF

För ni som behöver prata akut med någon, har jag en bra tips till er : INSPIRACLE

Lite om tjänsten:

Min bästa råd är att du som vill kan få få hjälp direkt genom att ringa det här betalnummer.

RING NU 0939-1945 

Livscoaching på telefon. Få hjälp direkt.

Endast 19,90 per minut

Vilken situation passar dig mest dig?. Må bättre att prata med någon direkt när du behöver akut hjälp

Har du behov att ställa några frågor akut med någon med anonymitet?

När du plötsligt behöver akut prata med någon.