ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

#shorts Youtube @misslopezcoaching

Glad att man kan göra #shorts på Youtube. De får vara max en minut långa och det är perfekt för mig när jag vill uppdatera på min Youtube kanal samtidigt har man inte så mycket tid.

Jag gick på Strandvägen på väg till Diplomat och gjorde den här shorts. Jag passar på att filma det jag gör varje dag och det verkar så många har tittat på min lilla vide på den korta tiden som har funnits!

Med YouTube Shorts kan vem som helst få kontakt med en ny publik bara genom att använda en smartphone och Shorts-kameran i YouTube-appen. Verktyg för att skapa YouTube Shorts gör det enkelt att spela in innehåll på upp till 60 sekunder med vår multisegmentkamera.

Kolla du också

@misslopezcoaching 

Jag söker sponsorer för min Youtube kanal så ni kan gärna kontakta mig på info@misslopez.se

Välkommen med tips så jag tar gärna feedback från Er.

Vi ses!