LIFESTYLE

Inventing Anna i Netflix, På Diplomat med en journalist och konferens varje lördag med Mexico, America

Herregud!. Har ni sett Netflix serie Inventing Anna?. Jag blev så tagen jag kunde inte sluta tills jag var klar med hela serien på tre dagar. Det handlar om en tjej som använder social media, en self-made influenser för att bli någon annan och lura bankfolk bland många andra. Jag tror att den är baserad på en sann historia och då är den mycket överdriven och det visar sig att hon mår inte bra psykiskt, finns det någonting vi alla kan relatera när det gäller att visa en allmänt fasad till andra för att få någonting. Livet är en teater! på riktigt!
Inte vara det!. Det handlar om klasskamp, invandring mm. Den är för mig en sociologiskt analys med glimten i ögat. Rekommenderas!

Det visar för mig vikten att ha fötterna på jorden oavsett. Ibland tänker jag, om man bara visste!. Man lär sig av sina misstag.

I den här bloggen visar jag en blandning på saker jag har gjort sist. Här jag på fika på Hotel Diplomat med en känd journalist. Jag planerar en fun trip till A Coruna med några kända ansikte i Sverige och man ska även fika ibland med dem. När jag vet mera kommer jag att informera er.

miss lopez på diplomat stockholm

Här en affisch på mig. Jag ger konferenser om själv utveckling online till kvinnor i Mexico och hela Amerika och det känns väldigt rolig!

miss lopez mexico

miss lopez coaching

Jag har även blivit bjuden att vara deltagare till en skönhetstävling fast det handlar egentligen om kultur. I mitt fall blir det senior deltagare med tanke på att jag är inte en ung tjej längre. Jag kanske blir Miss Lopez på riktigt.  Vi får de!

Här en bil på deras tävlingar i Mexico etc.

misslopez coaching mexico

Hasta la vista!