ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Ett boende i Spanien-visst vore det lockande?

Visst vore det lockande!. Jag har ett eget bostad i A Coruna, Galicia och är väldigt glad för det!. Så nu hjälper jag andra att få sitt eget boende i Spanien, speciellt när vinter varar så länge i Sverige.

Här en exempel på det du kan få.

bostad i spanien

På grund av restriktioner kunde vi inte ha förra inplanerade event, men nu denna vecka blir det säkert!. Så bra att restriktioner är över fast i Sverige har varit “easy peasy” om man jämför med andra länder.

Här kommer information om eventet och hoppas att även du kan komma. Jag erbjuder vägledning med mina arbetspartner så kontakta mig gärna.

Info:

Ett boende i solen – visst vore det lockande ?

Plats: Sanna Office Hub
Adress: Vendevägen 87
Tid: 17.30

Spanien har lockat ner svenskar till till en paus från vintern sedan 1950-talet. Inget annat land har så många nordbor som reser till Spanien och njuter av livet där under de kalla månaderna i Sverige.

Välkomna till en kväll i början av 2022, den 18 februari. Vi bjuder på lite spansk inspirerat tilltugg och presenterar nya boenden från Medelhavsområdet Alicante – Almeria. Detta Medelhavsområde har flest soltimmar i Spanien

Är ni intresserade så kan vi erbjuda möjligheten att testa en lägenhet med takterrass i San Juan de los Terreros – helt utan kostnad i 4 nätter!

Välkomna önskar Isabel och Lars-Erik, som båda är Spanienspecialister

Anmäl dig gärna på länken. Hasta la vista!