Inlägg

Vad har du för drömjobb?

Alla har vi olika drömjobb vilken är din?

Ni kan aldrig gissa vad jag hade för drömjobb när jag växte upp. Jag ville ha ett jobb där jag kunde sova i ett skyltfönster och göra reklam för bra sängar. På morgonen skulle jag gå hem för då hade jag jobbat färdigt. Kanske var detta ett drömjobb eftersom jag under min skoltid kände att jag aldrig fick sova ut. Alltid var det någon som väckte mig eller så var det väckarklockan som väckte mig. Jag minns att under gymnasiet tänkte jag att jag aldrig fick sova ut utan att bli väckt av något.

Nu kan du också få ditt drömjobb

Du kan utbilda dig på distans till HR-koordinator och jobba för att se om detta kan vara ditt drömjobb. Du jobbar då med personalfrågor på ett företag och på detta sätt kommer du att utvecklas mycket då man även lär sig mycket både genom sin utbildning och när man väl kommer ut på en arbetsplats och får jobba med detta praktiskt. Du kommer även lära dig mycket om konflikthantering på en arbetsplats. Detta är en utbildning som verkligen är utvecklande på alla plan. På sidan kan du även ta reda på mer om tex HR-koordinator och allt annat du undrar över.

Ämnesexperter

Du kan gå in på deras hemsida och få hjälp av olika ämnesexperter som kan svara på alla dina frågor. Du kan även läsa om CSN om du är berättigad tex. Allt du undrar över står på deras hemsida. Så att du får verkligen all information du behöver. Du kan flytta till ett varmt land och ändå studera för att detta är distansutbildning och du bestämmer själv takten som tur är. Finns inget värre än tidspress och stress allt ska ske såsom man själv vill och i den takt du själv orkar med.