HOLISTIC COACH

Miss Culture Universe Workshop webinar Sverige Mexico

Imorgon håller jag på en online workshop webinar från Mexico. Jag är nu i Sverige men själva webinar är i Mexico medan jag är i Stockholm.

Jag träffade en kvinna från Mexico i Madrid som heter Claudia som håller på Miss Culture Universe i Mexico där de erbjuder olika certifikat till kvinnor som har varit misshandlat och behöver få boost på deras självkänsla och självförtroende. Jag känner jag har en stor ansvar inför alla dessa kvinnor & män som ska lyssna på mig via Zoom. Lite pirrig i magen, som vanlig i tidigare events.

Miss Lopez Youtube channel

Jag kommer att prata om skillnader mellan självkänsla och självförtroende. Inte alls samma sak, Vet ni det?

Jag träffade Claudia i Santa Ana plaza fast den här bilden är i Palacio de Oriente i Madrid. jag tänker ibland hur mitt liv skulle ha varit om jag hade bott i Madrid istället att flytta till Stockholm istället. Jag saknar Madrid nu…

För några år sedan träffade jag Mia Törnblom på en irl event och tyckte att det var väldigt nyttigt att lyssna på henne. Jag hade gjort då ett blogginlägg om det. Hoppas att mina följare i Mexico tycker om det jag ska berätta, om självkänsla framför allt! Vad rolig!

Förresten jag letar efter flera samarbete med andra Youtubers eller roliga samarbete på min Youtube kanal, så hör gärna av er via mejl till mig info () misslopez.se

Vi ses!