Inlägg

Välkommen till Iossi en värld full av organisk, naturlig och vegansk hudvård

Sponsrad inlägg tillsammans med Nordic Beauty Bar

Visste du att naturlig hudvård skapar balans i huden?. Jag har alltid varit intresserad av hudvård och naturen. Bästa hudvår jag vet, kommer från naturen och att huden är vår levande största organ i kroppen är någonting vi ska inte glömma. En hudvårds produkt tillverkad av naturliga ingredienser stödjer hudens egna funktioner därför föredrar jag alltid organisk, naturlig och vegansk hudvård.

Jag längtar efter våren nu

Fortfarande vinter, men naturen är alltid vacker.

Det stämmer att naturlig, organisk, vegansk hudvård kan ge vår hud många fördelar. Vi är en del av naturen och då naturliga ingredienser skapar balans för vår hud. Plantoljor till exempel stärker inte bara hudens skyddande barriär med ämnen som liknar vår egen hud, de också stimulerar hudens självreglerande förmåga, vilket leder till effektivare lagring av fukt. Egentligen vi behöver bara följa naturen och inte gå emot istället.

Jag tror mycket på naturlagar och enligt mig är det viktigaste vi vet och måste följa, även på det filosofiska planet. Rent vetenskapligt en naturlag är egentligen en teoretisk beskrivning av hur naturen fungerar. Lagarna består av matematiska ekvationer som innehåller naturkonstanter, parametrar som inte kan förutsägas av teorin, utan som måste mätas. Ett exempel är Newtons gravitationslag. Naturlagarna skulle förändras om naturkonstanterna gjorde det och genom att studera universums utveckling, naturen kan man se om dessa har förändrats och från vad vi vet från vetenskapliga observationer rent naturkonstanterna verkar vara konstanta.

Så, vad krävs då av en lag för att kallas naturlag?. Den skall vara sann, så långt vi kan förstå och stå i överensstämmelse med våra observationer. Den skall ha bredd, d.v.s. den skall ge information om så många observationer som möjligt och den skall ha en viss förutsägelse förmåga. Einsteins allmänna relativitetsteori t.ex. beskriver samma fenomen som Newtons mekanik med ett generellare sätt och från helt andra utgångspunkter. Att lära mig om naturlagar är bland det mest intressant jag vet, därför tycker jag det är så viktigt att även när vi tar hand om oss själva följer vi naturlagar. Allt är sammankopplade därför ska vi följa naturlagar, respektera naturen även i hudvård. Syftet med allt är att följa naturlagar.

Så nu tillbaka till hudvård!. Jag vill säga förresten, att jag vet en del om hudvård eftersom jag har jobbat med det tidigare. Att behålla hudens fuktnivå är alltid viktigt för att huden ska må bra, då att välja rätt ansiktsvård eller på andra delar av kroppen, för vår hud är extra viktigt vid påfrestande klimat.

Jag vill rekommendera till er alla, naturlig, vegansk och organisk hudvård som är precis rätt väg att gå. Viktigaste tycker jag är att handla hudvård med fokus på innehåll baserad på vetenskapliga studier och bevis.  Jag vill göra, genom mitt val av hudvård ett medvetet val som jag vet är bra för min hud. Jag tänker inte bara för mig, för min hud men också för vår planet, som är meningen med en bra hudvård.

Hudvård är som maten till huden därför ska man välja en varumärke som garanterar en produkt som är äkta och så rena som de ska vara. Självklart är det också viktigt att hudvårs varumärken man väljer främjar social hållbarhet och kvinnors entreprenörskap. Naturen vet svaret på varje fråga. Den vet också vad skönhet och styrka är för var och en.

Jag är mycket medveten om hur kan jag maximera min hudvård så här kommer en bra tips till er som vill vara mer medveten om bra hudvårdsprodukter. Iossi’s skönhetsprodukter består av naturliga och ekologiska oljor och smör, eteriska oljor och växtextrakt och de vill skapa naturlig kosmetika som möter behoven hos oss alla. Iossi letar efter effektiva lösningar för känslig, med allergi och problematisk hud baserad på vetenskap för att vårda huden utan att skada vår största organ, huden. Samtidigt Iossi vill i stället stärka, skydda och framför allt ge huden näring från grunden.

Jag vill rekommendera er Iossi’s kosmetika som är naturlig och ekologisk och använder växter odlade utan kemi och besprutning. Produkterna innehåller endast ingredienser som accepteras av COSMOS/Ecocert som funkar som en garanti. En till sak som jag tycket att det är viktigt är att de är fria från skadliga tillsatser, konstgjorda lukter och färgämnen och produkterna har inte testats på djur. Visst, låter det bra!

Enjoy the calm!

Calmness

 

 

En favorit till mig är  BioUp som kommer från granskade vetenskapliga studier och forskning och letade efter råvaror med unika skyddande och stimulerande egenskaper. Hemligheten med effektiviteten är kunskap kombinerad med passion och erfarenheten från oändliga försök och experiment som är resultatet av ömsesidig förstärkning genom väl valda naturliga ingredienser.

 

 

För shower gel för män 

Sist men inte minst, havet är det bästa jag vet och nu precis längtar efter havet. Sensum Mare är naturlig skönhet från havens djup där kvinnors kraft och naturens kraft möts. Sensum Mare produkter värdesätter kvinnors naturlighet på bästa sättet. Dessa produkter tycker jag möter behoven hos dagens kvinnor men inte bara det!, de har även produkter för män och bara det tycker jag att det är väldigt bra.

Leva länge naturlig, organisk och vegansk hudvår för alla!